Графік роботи
Понеділок-п'ятниця
с 9:00 до 19:00
Субота
с 10:00 до 17:00
Неділя вихідний
Клас кормів | Супер-преміум |
Серія кормів | Повсякденний корм |
Вік тварини | Дорослі |
Вид корму | Консерва |
складові | Гусак, печінка |
КОНСЕРВИ ДЛЯ КІШОК TOMI ГУСЬ ПЕЧІНКА
Консерви для кішок TOMi ГУСЬ ПЕЧІНКА- вологий корм, виготовлений з високоякісного м'яса в апетитному соусі. Чудовий смак і аромат ніжних шматочків м'яса гусака з печінкою порадують котів різного віку.
Вологий корм для кішок ТОМі виробляється на заводах одного з найбільших європейських виробників Німеччини із сировини найвищої якості. Саме тому корми для кішок ТОМі такі корисні, збалансовані та неймовірно смачні.
Консервований корм TOMi goose liver урізноманітнить повсякденне меню Вашої кішки, забезпечить її організм комплексом вітамінів та мінералів.
Біотин і таурин, що входять до складу консервів TOMi , покращують стан шкірних покривів та вовни, підтримують гостроту зору, сприяють повноцінному зростанню та зміцненню кістяка та зубів, забезпечують стабільну роботу серцево-судинної системи, нормалізують жировий обмін в організмі тварин, сприяють формуванню та зростанню м'язової системи.
Без ГМО
Консерви не містять консервантів, штучних барвників та ароматизаторів.
ІНГРЕДІЄНТИ:
М'ясо та продукти тваринного походження (60% м'яса, з них мін. 5% м'яса гусака, мін 5% печінки), зернові культури, мінерали, інулін 0,1%.
Добавки на 1 кг:
Вітамін D3 – 250 МО, вітамін Е – 15 мг, мідь – 1 мг, біотин – 20 мкг, таурин – 445 мг, марганець – 1 мг, цинк – 15 кг.
Аналіз складу:
Протеїн – 8,5%, жир – 5,0%, волога – 83,0%, зола – 2,5%, клітковина – 0,3%.
Консерви TOMi ГУСЬ ДРУК можна використовувати як основний або додатковий корм для дорослих кішок.
При годуванні необхідно враховувати активність та апетит тварини.
Норми годування:
При вазі кота 4 кг – 3 упаковки по 100 г на добу.
Готовий до вживання при кімнатній температурі.
Коти завжди повинні мати доступ до свіжої питної води.
Зберігати в прохолодному сухому місці при температурі 15-26°С.
Після розкриття упаковки зберігати у прохолодному місці трохи більше 2-х діб.